HR-Services

Wij denken niet in problemen, wij denken in oplossingen

De Bongerd HR-Services: een HR-professional op afroep

Heeft u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf medewerkers op de loonlijst staan, dan krijgt u te maken met allerlei zaken op HR-gebied. Vaak is het niet rendabel om een eigen HR-functionaris in dienst te nemen. Kies dan voor HR-Service Overeenkomst.

HR-deskundigheid wanneer u dat wenst
De Bongerd HR-Services biedt deskundigheid op het moment dat u die nodig heeft. U kunt ons inzetten voor allerlei vragen op het gebied van
arbeid. Denk hierbij aan de problematiek met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, een gecompliceerd ontslag, een langdurig zieke medewerker waardoor u te maken krijgt met de Wet Poortwachter en re-integratie of de begeleiding van een medewerker die onvoldoende functioneert.

Professionele HR-ondersteuning door de beste specialisten
De Bongerd Services ondersteunt u op professionele wijze. Wij hebben de beste specialisten op HR-gebied aan ons verbonden. Zij kennen de problematiek rondom arbeidsvoorwaarden,
arbeidsrecht, personeelsregelingen, belonen en pensioenen en kunnen u antwoorden geven die zijn afgestemd op uw organisatie.

Ook grote organisaties hebben wij ondersteuning gegeven voor de specifieke problematiek van strategisch en flexibel belonen. Wij hebben de kennis en jarenlange ervaring op het gebied van belonen en keuze- en budgetsystemen.

Hoe werkt het?
Meer weten over onze dienstverlening en activiteiten


Neem contact op

Heeft u een concrete vraag of wilt u met ons kennismaken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u.