HR-service overeenkomst

HR-Service Overeenkomst, een uitkomst voor professionele ondersteuning

Uw organisatie is relatief klein. Ieder jaar wordt u geconfronteerd met aanzienlijke wijzigingen in de wetgeving met betrekking tot de arbeidsrelatie. En vaak ook nog eens ingewikkelde maatregelen en toepassingen op het gebied van sociale en fiscale wetgeving, beloning en pensioen.
Een grote organisatie heeft daarvoor vaak een HR specialist in dienst, die dat allemaal kan uitzoeken. Maar een relatief kleine organisatie, als die van u, ontbreekt het vaak aan kennis of tijd, waardoor een gestructureerde aanpak een wens is, waar u niet aan toekomt.
Maar u wilt toch een goed personeels- en arbeidsvoorwaardenbeleid?

Daarom biedt De Bongerd VOF u een HR Service overeenkomst aan, tegen een vast tarief van € 500,00 per jaar. Met een dergelijk abonnement heeft u altijd een HR-adviseur bij de hand. Een deskundige adviseur, die antwoord geeft op uw vragen op het gebied van Personele regelingen, CAO, belonen, ziekte en additionele wetgeving, pensioen en arbeidsrechtelijke zaken.

Voor dit bedrag wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van:

  • Alle informatie en wijzigingen in de fiscale wetgeving op het gebied van belonen, arbeidsrecht en sociale en fiscale wetgeving, de WKR in het bijzonder
  • Kunt u hierover allerlei HR-vragen stellen
  • Geven wij u het hele jaar door antwoord op vragen (die niet meer dan 15 minuten vergen om te beantwoorden).

Uitgebreide vraagstukken worden beantwoord tegen een gereduceerd tarief van € 80,- per uur (normaliter € 120,- euro per uur, dus 33% korting).

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze service, vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.