Partners

Linda Bongers (1971) is eigenaar en oprichter van Bongers Advocatuur & Mediation. Studeerde strafrecht en familierecht. Verder heeft zij zich de laatste jaren ook steeds meer beziggehouden met arbeidsrechtelijke zaken. Linda is aangesloten bij de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars (VFAS) en kenmerkt zich naast haar professionaliteit door haar persoonlijke aanpak.
Interesse: Arbeidsrecht, Familierecht en Mediation en Strafrecht

Pieter Marres (1967) Actuaris, is directeur en oprichter van OXYLO Actuarieel Advies.  Pieter helpt bedrijven om hun pensioenregeling begrijpelijk en betaalbaar te houden.
Interesse: Pensioenen en levensverzekeringen

Peter Rooze (1964) is directeur en oprichten van Peter Rooze Consultancy (1994) tevens Business developer bij HR-kiosk.nl.
Peter studeerde Politicologie (1984 – 1990) en Bestuurskunde, gespecialiseerd in Organisatiekunde en Informatica. Gedurende zijn studie raakte hij steeds meer geïnteresseerd in ontwikkeling van mensen in arbeidsorganisaties in relatie tot technologie.
Interesse: Sociale Innovatie, Vitaliteit, Online Marketing

Jan Hendriks Algemeen directeur bij Ascie, het bureau voor advies, support, coaching, innovatie en educatie in de Zorg, het Onderwijs en binnen de Overheid voor Leren en Presteren met Realiseren. Een unieke combinatie van Landschapsontwikkeling, Integraliseren en Leerkrachtontwikkeling maken van dit bureau een ‘RainMaker’ voor Leren en Presteren met Realiseren van MensKracht.
Jan is ook Directeur HR2020 Beweging. Gezondheid is ons grootste goed. Om de Zorg steeds beter te maken en toch betaalbaar te houden hebben wij de HR2020 beweging opgezet. Om zo medisch specialisten, verpleegkundigen, zorgmanagement samen met HR vakmensen en vele andere bewogen zorg-professionals te inspireren en ondersteunen op weg naar HR meesterschap. We bewegen ons in een enorme dynamiek waarbij vrijwel alles vanuit de omgeving gelijktijdig in verandering is. Verbindend veranderen wordt dé bepalende competentie.

Merknemers is opgericht door Esther Flipse (1970) en Stef Swinkels (1985). Hun passie ligt bij het oplossen van HR vraagstukken voor organisaties waarbij inhoudelijk advies op het gebied van moderne arbeidsvoorwaarden wordt gecombineerd met medewerkerscommunicatie oplossingen. Alles om medewerkers en potentiële medewerkers blij te maken en tegelijkertijd de bedrijfsvoering te ondersteunen. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, agile belonen en vitaliteit.
Website: www.merknemers.nl