Verlofreglement

Een verlofreglement is onontbeerlijk en is een onderdeel van alle regelingen die we voor het gemak de PersoneelsGids zullen noemen. Ter voorkoming van misverstanden moet een aantal zaken m.b.t. het verlof uitgelegd (wat staat er in de wet?) of vastgesteld worden.

Wat staat er zoal in een verlofreglement?
Hoeveel verlofdagen heeft de medewerker, wettelijk en bovenwettelijk? Hoe worden deze afgeschreven. Mag je uren opnemen, halve dagen of uitsluitend hele dagen. Hoe wordt de vakantie gepland? Wordt een aantal dagen verplicht aangewezen? En wanneer vervallen verlofdagen? Wat zijn de officiële feestdagen en kent het bedrijf nog een andere verplichte lokale feestdag? Welke speciale verlofregelingen zijn er en wat gebeurt er als je ziek wordt tijdens je vakantie. En wat gebeurt er met je recht op verlof als je langdurig ziek wordt?

Hoe worden de vakanties gepland en hebben bepaalde medewerkers voorrang?

Laat de experts van HR-kiosk uw verlofregeling maken of misschien nog beter: de hele PersoneelsGids met regelingen over belonen, beoordelen, verlof, ziek zijn, onkosten, reiskosten, autoregeling, pensioen etc.
Bestaat uw personeelsregeling uit losse verouderde documenten, zonder enige samenhang?

Meer informatie? Vul het contactformulier in